Skip to main content

Feu-vos socis

La Fundació Llibreria Les Voltes l’any 2013, es va convertir en una fundació sense ànim de lucre que persegueix com a finalitat d’interès general “la promoció i la normalització de la llengua catalana, la cultura i la identitat nacional de Catalunya” i està acollida al règim fiscal especial establert en la Llei 49/2002. És per aquest fet que els donatius realitzats a l’entitat gaudeixen dels incentius fiscals directes a la declaració de la renda i a l’impost de societats segons l’esmentada Llei del mecenatge. (Llei 49/2002).

Al formar part del Cens d'entitats de foment de la llengua catalana, la Generalitat complementa aquests beneficis fiscals per a persones físiques en un 15% de deducció addicional en la declaració de la renda.

Tractament de dades

En compliment Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPD-GDD 3/2018) i amb el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD UE 2016/679) per poder atendre les seves consultes, empleneu els camps obligatoris.

No se cediran dades a tercers excepte obligació legal o en el supòsit que sigui necessari per atendre la seva sol·licitud, en cas de canvis i modificacions en les seves dades haurà de comunicar-ho.

Poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, oposició i portabilitat a les següents adreces:

Fundació Llibreria Les Voltes.
Plaça del Vi, 2 · 17004 · GIRONA
972201969
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.